Itt egy új kétüléses kabrió Skoda!

Levágták a tetejét, RS felnikre ültették és neon fényt is pakoltak a Slavia alá

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Foszforeszkáló részletekkel dobták fel a Slavia külsejét, RS felniket kapott, sportüléseket, és ha még ez sem lenne elég, levágták a tetejét, így az ötüléses családiból izgalmas roadstert csináltak a diákok.

A Skoda diákjai évről évre hatalmas lehetőséget kapnak a gyártótól: építhetnek saját autót. Mentoraik segítségével megtervezik és véghez is viszik az átalakítást egy adott modellen, de a fantáziájukra van bízva, hogy bizonyos keretek között milyen érdekességeket találnak ki. Az idei alany egy új Scala, az ötajtós kompakton pedig radikális átalakításokat végeztek. Teljesen megszabadultak a kompakt jellemzőktől, a szélvédő mögött levágták a tetőt, behegesztették a hátsó ajtókat és egy új, roadsteres idomot építettek a az első ülések mögé.
Hirdetés
A külsőt Skoda RS felnikkel dobták fel, három színben, a cseh zászló trikolórjában állítható neonfényt építettek alá és speciális fényezést is kevertek. A fehér színhez kék pigmenteket is adtak, az övvonalon, valamint a hűtőmaszkon pedig foszforeszkáló festéket használtak. Üléseit elöl sportkagylókra cserélték, a beépített hátfalra pedig összesen 2570 wattnyi hifit építettek. A hátsó ülések és a csomagtér fölé került idom felnyitható, ami alatt két elektromos rollernek alakítottak ki töltőpontot és helyet, így alkalmazkodva a városi közlekedéshez is. Motorja 1,5-ös TSI DSG váltóval és csak elöl hajt, a hajtáskombinációhoz nem nyúltak, a diákok dolga mindig a küllemből kihozni a lehető legtöbbet. A fotókat elnézve, ez sikerült is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?