Itt van, megérkezett: a 10. Pofátlan(tan)ítás videó

Pofátlan(tan)ítás 10. felvonás - a megszokott elemekkel, a hazai utakról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Záróvonalon előzés, piroson áthajtás, sebességtúllépés, gyalogátkelőhelyen az elsőbbség meg nem adása - a szokott tartalmakat mutatja a hazai utakról az aktuális Pofátlan(tan)ítás videó.

Hirdetés
E hét csütörtökön írt arról az ORFK OBB által üzemeltetett kozlekedesbiztonsag.hu, amit magunk is tapasztalhattunk, vagyis hogy a "kedvenc autós üldözős sorozatunk", azaz a hazai utakról tudósító Pofátlan(tan)ítás videó-sorozat a járványhelyzet miatt egy kicsikét szünetelt. Ugyanakkor a visszatérést megelőlegezték, hiszen ahogyan azt szintén tapasztalhatjuk, a gyér forgalom ellenére borzalmas közlekedési kultúrát láthatunk az utakon, hiszen sokan versenypályának nézik azokat. Nem kellett sokat várni az új részre, ami a Pofátlan(tan)ítás videók 10. felvonásaként már meg is jelent. Mondhatni, hogy a megszokott tartalmi elemekkel, például gyorshajtással, piroson áthajtással, záróvonalon előzéssel, gyalogátkelőhelyeken az elsőbbség meg nem adásával. Mindezt úgy, hogy olyan nagyon nem elképesztően álcázott autókkal dolgoznak a filmeket forgató rendőrök. A szabályszegők emberéleteket kockáztatnak, olyan minimális idő megspórolásáért, amit bőven elbuknak a megállítás során, ráadásul vaskos bírságot is kapnak, amivel még mindig jobban járnak, mintha baleset okozásáért kellene felelniük, ami a felvételek tanúsága szerint is sokszor a csodával határos módon és a többi közlekedő odafigyelése miatt nem történik csupán meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.05.03. at 20:29
    Permalink

    Mégis mi lenne az elképesztő álcázás?
    Szerintem pont az a legjobb, hogy egy semmitmondó tucat autóval flangálnak, hiszen azt lehet a legkevésbé kiszúrni a forgalomban.
    Figyelni kell ezekre a majmokra, nincs mese. 🙂

Vélemény, hozzászólás?