Ittasan tarolta le éjjel az M0-son a kaszáló közutas autót

A szír férfi a baleset után megpróbált elmenekülni, de egyetlen arra járó sem vette fel

Csúnya borulással ért véget az ittas vezetés egy szír állampolgárságú férfi számára, aki az M0-s autóúton rohant bele a kaszáló közutasok teherautójába. Szerencsére tragédia nem történt, de ez nem a figyelmetlen autósnak köszönhető.

Hatalmas balesetről tett közzé videót a Magyar Közút, amely még augusztusban történt. Az eddig nem látott felvételeken egy lengyel rendszámos terepjáró látható, amely nagy sebességgel, szinte fékezés nélkül csapódik az energia elnyelővel szerelt teherautóba. Az ütközés akkora erejű volt, hogy az autó a levegőbe emelkedett, majd a tetején állt meg, ám a szituáció csak ezután kezdett érdekessé válni. A vétkes sofőr kimászva a roncsból az arra járó járművek felé kezdett szaladni, majd megpróbált beszállni az elhaladó autókba, de nem járt sikerrel. Végül rendőrkézre került, és mivel alkoholt is találtak a vérében, így eljárást indítottak ellene.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?