Jön az elektromos hippibusz, ami bárkit lever a lámpánál!

335 lóerővel és összkerék-hajtással érkezhet az ID.Buzz GTX!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fontos részletek derültek ki a Volkswagen hippibuszának legerősebb, hamarosan érkező változatáról.

Tavaly októberben adatok nélkül villantották meg a Volkswagen ID.Buzz GTX változatát, most viszont végre megtudtunk néhány fontos infót róla. A Volkswagen technikai fejlesztéseiért felelős Kai Gruenitz elárulta, hogy még idén bemutatják a sportváltozatot, amely két motort, összkerékhajtást és 335 lóerőt tud majd. Ez már csak azért is meglepő, mert amennyiben valóban ilyen teljesítménnyel mutatják majd be az újdonságot, úgy az még az ID.4 és az ID.5 GTX változatainál is erősebb lesz.
Hirdetés
A csúcsnyomatékra nem derült fény, ellenben azt megtudtuk, hogy különleges beltérrel és színválasztékkal, illetve különkiadásokkal is érkezik majd az ID.Buzz GTX. Említett még a GTX változaton kívül egy a gyártó California modellcsaládjába tartozó, kempingezésre átalakított változatot is, ám ez 2025-nél előbb biztosan nem érkezik. Szóba került továbbá az amerikai piacra készülő, hosszított változat is, amely egy a GTX-nél gyengébb összkerékhajtásos felállást kapna, hét üléssel párosítva.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?