Jövőre érkezik a Tesla Model 3 Performance

Megerősítve: jön a Tesla 3 csúcsváltozata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elon Musk a már jól megszokott módon Twitteren erősítette meg az információt, miszerint jövőre érkezik a Tesla Model 3 nagyteljesítményű változata.


Alapesetben sem lehet panasz a már végre gyártásban lévő Tesla Model 3 teljesítményére. A 0-100 km/órás sprintet 5,1 másodperc alatt teljesíti, míg végsebessége 224 km/órában korlátozódik. De mi van akkor, ha valaki ennél többre vágyik? Természetesen megveheti a Model S P100D-t, amivel kevesebb, mint 3 másodperc alatt katapultálhat százra. Jó hír viszont, hogy a Model 3-ban is hasonló élményeket kaphatunk.
Hirdetés
Musk szerint legalább 6 hónapig tart, amíg gyártásba kerül a Model 3 csúcsváltozata, amely nagyjából 3 másodperc alatt éri majd el a 100 km/órát. És a legfontosabb: mennyibe fog kerülni? 55-60 ezer dollár közé saccolják, ami kb. 14-16 millió forint körül mozog.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 16:00
  Permalink

  Hogy kerülhet gyártásba 6 hónap múlva ha a jelenlegi rendelésállományt is csak 18 végére tudják kielégíteni? (ha tényleg sikerül elérni a tervezett 400e db-os évi gyártási mennyiséget). Aztán most jött a hír, hogy újabb 1,5 mrd-s kötvénykibocsátásra kényszerül a Tesla…

 • 2017.10.27. at 16:00
  Permalink

  Superchargerrel kb fél óra 80%-ra, de fullra inkább egy 1.

  Más kérdés hogy még nincs itthon egy se, és nyugatabbra is elég gyér az ellátottság.

  Továbbá hamarosan nem lesz ingyenes, sőt bevezetik a parkolási díjat, ha nem viszed el időben…

Vélemény, hozzászólás?