Kamionok közé szorult egy balesetben, most kamera elé állt

Videón meséli el a vérfagyasztó kamionbaleset túlélője, hogy mit élt át akkor

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két kamion préselte össze a Suzukiját egy balesetben: csodával határos módon élte túl az ütközést, most pedig beszámol a történtekről a Magyar Közút videójában.

Részletesen mesél a történtekről a Magyar Közút legújabb videójában az a nő, akinek forgalmi okból lassító személyautójába hátulról becsapódott egy kamionos, ezzel belökve őt a személyautó előtt megálló másik kamion pótkocsija alá november 16-án, Szolnok külterületén a 4-es főúton található Szent István hídon. Csodával határos módon a sofőr komolyabb sérülés nélkül túlélte az esetet. Történetével a közutasok arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az ünnepek alatt várhatóan megnövekedett forgalomban is mindenki fokozottan figyeljen az utakon, hiszen ebből az esetből is jól látszik: mindössze pár másodperc is elég, hogy megtörténjen a baj.
Hirdetés
A hihetetlen helyzetet túlélő nő elképesztő higgadtsággal és összeszedettséggel nyilatkozik a baleset előzményeiről, az ütközés pillanatában tapasztaltakról és az eset feldolgozásáról a Magyar Közút legújabb videójában. A videó egy rövid animáción keresztül azt is bemutatja, hogyan történhetett az eset, hiszen az elöl haladó kamion egy vele szemben meggondolatlan előzést végrehajtó autó miatt kényszerült megállni, hogy elkerülje az ütközést. Íme az újabb példa: egy aprónak tűnő mulasztás, meggondolatlanság, egy rosszkor elindított manőver hogyan vezethet pár röpke másodperc alatt egy akár végzetes kimenetelű balesethez.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?