Károly is gumicsizmát húzott

Rocks kivitellel bővül az Opel Karl kínálata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A divat az divat, ha azt veszi a nép, akkor követni kell, így készült el az Opel Karl bakancsos kivitele is, ami az Adam után szintén a Rocks nevet kapta.

A szabadidő-autósított kocsik világát éljük, ma már mindenből kell, hogy legyen vagy négyajtós kupé, vagy leheletnyivel emelt hasmagasságú, össze-vissza műanyagosított változat. Az Adam Rocks talán furcsa, most pedig a második legkisebb Opel is kapott ilyet, nevezetesen a nálunk egyelőre nem kapható Karl.
Viszont nagyon ravaszul oldották meg a nyers műanyag kiegészítők kérdését. Nem csak a kerékívek, hanem a komplett hátsó lökhárító fényezetlen. Ez a megoldás régen az alacsony felszereltség sajátja volt, most meg már a nagyon felszerelt változaté lesz? Mindenesetre nem valószínű, hogy olcsóbb lesz az alapkivitelnél, annak ellenére sem, hogy így egy csomó festéket spóroltak le róla.
Hirdetés
18 millimétert emeltek a futóművén, de kapott két tetősínt is, így valamivel vagányabb lett; az biztos, hogy vonzóbb, mint az alapverzió. A Karl Rocks egyedi belsőt is kapott, viszont minden egyes extra ugyanúgy rendelhető lesz hozzá, még a nemrég hazánkban is bevezetésre került OnStar asszisztens is. A motorizáltságról egyelőre nem beszélt a gyártó, de nem várható különbség a bázisverzióhoz mérten. A Karl Rock a Párizsi Autószalonon debütál, de „valamit” tartogat még az Opel. Például egy Insignia-utód erősen várható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?