Kerékpárost és öv nélküli sofőröket is elkaptak a Pofátlan(TAN)ítók

Pofátlan(TAN)ítás: itt a jubileumi, 20. rész

Tavaly év végén indult a szabálytalan közlekedők jelöletlen, de kamerákkal felszerelt autókkal rajtakapása. Az elcsípésekből összevágott videóknak már a 20. epizódjánál tartunk.

Közlekedjünk bármilyen eszközzel is, a szabályokat be kell tartani - erre is felhívja a figyelmet a rendőrség legújabb, immár 20. Pofátlan(TAN)ítás videója. A piroson áthajtó és záróvonalon előző autósok mellett ezúttal a gyalogátkelőhelyen átkerékpározó biciklist és számos öv nélkül vezető sofőrt is rajtakaptak a jelöletlen autókkal is dolgozó rendőrök.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.09.27. at 21:12
    Permalink

    Micsoda undorító hájas disznók vezették az összes autót amit félreállítottak! Lehet csak véletlen egybeesés de nekem rögtön feltűnt. Valszeg az ilyen zsírdisznóknak agyuk sem sok van, ezért nem képesek becsatolni magukat legalább akkor amikor a rendőr áll az úton.

  • 2020.09.28. at 08:22
    Permalink

    Nekem itt az tűnt szembe,hogy milyen nehézkesen állt meg egyik-másik autó,pedig nem úgy ugrott ki eléjük a rendőr a bokorból…Van aki már a rendőr után állt meg…

Vélemény, hozzászólás?