Keresd a Toyota GR Corollát!

Zseniális reklámot forgatott a Toyota

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kicsit hosszú a maga 4 percével a reklámok között a Toyota új alkotása, ám csupa móka az egész. Lényegében kettő az egyben reklám, mert bár nagyrészt a GR 86-ról szól, megágyaz a legerősebb Corollának is.

Ismét egy hangulatos reklámot gyártott a Toyota, amely egy kis sztorit mesél el. Címe: „A fókuszcsoport”. Hasonlóan a korábbi Supra reklámhoz, itt is arra hegyezték ki a poént, hogy a konzervatív ötleteket ütköztetik a merészséggel. Magyarán azt látjuk, ahogy a „GR-részleg” győzködi a többi döntéshozót, a GR 86 reklám legyen vad és látványos, a sportosságra kihegyezve. Eközben felvillannak részletek az elképzelésekről, a fókuszcsoport pedig ujjong. Még a Supra driftgépek is felbukkannak a videóban, amelyeket Frederic Aasbo, Ken Gushi és Jhonnattan Castro vezetnek egy kihalt chicagói plázában. De várd ki a végét, mert a nagy durranás akkor érkezik, igaz csak egy pillanatra. Felbukkan a GR Corolla!
Hirdetés
Ha lemaradtál a korábbi, hasonlóan koreografált Supra reklámról, most pótolhatod:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?