Két egyedi Ferrari California is debütált Frankfurtban

Két Tailor Made California - Frankfurtnak, a Ferraritól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár a 488 Spider volt a Ferrari főattrakciója a Frankfurti Autószalonon, de kihasználták az alkalmat, hogy bemutassanak két új egyedi Californiát is.


A maranellói bázisú Ferrari Tailor Made, azaz személyre szabási programja azoknak a Ferrari-vásárlóknak jött létre, akik egészen az utolsó részletekig saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani autójukat. Az olasz gyár tényleg mindent megtesz ügyfeleiért, és ezt mostani két példányukkal is bebizonyították. Az első modelljük Piano Black, azaz zongoralakk fekete fényezésben, matt fekete (Grigio Ferro Met), ugyanakkor vörös és fehér vonalakkal szegélyezett hűtőráccsal díszeleg. Az olaszokra jellemző tricolor fényezést a beltérbe lépve is megtalálhatjuk, ahol fekete műszerfal és fehér csövezésű, vörös bőrülések várnak minket.
Hirdetés

A Ferrari másik új kiadású Califoniája Grigio Titanio (titánszürke) fényezést kapott, amit csak felső részén tör meg az antracitfekete árnyalat, továbbá ebben a modellben is fekete bőrbelsőt találhatunk. A Ferrari azt is bejelentette, hogy mostantól egész palettája támogatja az Apple CarPlay szolgáltatását.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?