Kétmillió forintos kedvezmény a Suzuki Swiftre

Dupla jubileum a Suzuki esztergomi gyárában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az esztergomi Magyar Suzuki dupla jubileumot ünnepel, hiszen az idén húszéves gyár szerelőüzemének szalagjáról a kétmilliomodik Swift gördült le a mai napon.


Hisashi Takeuchi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérizgatója köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik áldozatos munkájukkal kivették a részüket a kétmillió Magyarországon gyártott autó előállításából, s így osztozhatnak a sikerekben is.
Megtisztelő a Magyar Suzuki vezérigazgatójaként állni itt ezen a napon, amikor példa nélküli erőfeszítéseink testet öltenek. Úgy gondolom, erre az eredményre mindannyian nagyon büszkék lehetünk” – mondta Hisashi Takeuchi.
A vezérigazgató a különleges esemény kapcsán bejelentette, hogy a húsz év és a kétmillió autó tiszteletére 20 szerencsés jövőbeni Suzuki-tulajdonos, amennyiben a Suzuki-márkakereskedések valamelyikében 2011. július 15. és szeptember 30. között tesztvezetésre jelentkezik, egyenként 2 millió forintos kedvezményt kap bármelyik Suzuki modell árából.
Az ünnepi eseményt megtisztelte jelenlétével Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, aki Csonka Zsófia és Sidi Péter sportlövő, Pars Krisztián kalapácsvető és Kiss Dániel gátfutó, Londonra kvalifikált magyar olimpikonok között vezette le a jubileumi Swiftet a sorról.
Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság GYÉMÁNT fokozatú támogatója, a Magyar Suzuki Zrt. évek óta a magyar sport, a magyar olimpiai csapat érdekeit szolgálja. Nagyon köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz a megfeszített munkához, amely a magyar sportéletben folyik, és biztosítják a londoni felkészülés nyugodt körülményeit. Bízom benne, hogy a „mi autónkkal” a jövőben is szoros lesz az együttműködésünk. További sikereket kívánok, és gratulálok a dupla jubileumhoz” – mondta Gyulay.
A Magyar Suzuki négy éven keresztül, a londoni olimpiáig Suzuki gépkocsiflottával támogatja a MOB munkáját, ezzel segítve a sportolókat, edzőiket és a szakvezetőket a felkészülésben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?