Kéttónusú fényezéssel dobja fel az Aurist a Toyota

Érkeznek a fekete tetős Toyota Aurisok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A vidám személyre szabhatóságáról híres Selection felszereltségi szinttel bővíti európai Auris palettáját a Toyota, így a hazait is.


A Toyota Kaizen (folyamatos fejlődés) filozófiájának megfelelően a frissített Yaris bemutatása után most az Auris modellpaletta kap finom vérfrissítést. A Selection felszereltség még több személyre szabhatóságot kínál majd kéttónusú fényezése mellett. Az 5 ajtós és a Touring Sports kombi Aurishoz is elérhető lesz az új "Gyöngyház fehér", "Tokió vörös" és "Gránit szürke" szín. Lesznek még egyedi polírozott felületű 17 colos keréktárcsák, valamint feketére fényezett tető és külső tükörborítások, cápauszony-antenna és hátsó légterelő is. A hűtőmaszk ugyancsak fekete színt kap, míg a Touring Sports modelleken a fentieken túl a tetősínek is fekete színűek. Igény esetén fekete küszöbbetétek is rendelhetők mindkét karosszériaváltozathoz.
Hirdetés

A Toyota reméli, hogy az új Auris Selection kiadás további löketet adhat az amúgy is igen sikeres C-szegmensbeli modellcsaládnak. Az európai tervezésű és gyártású Auris legnagyobb ütőkártyája a nagyszerű hibrid hajtása, ami európai eladásainak 60%-át, hazai eladásainak 35%-át teszi ki jelenleg. Ahogy eddig is, minden Aurishoz alapfelszereltségként jár a Toyota Safety Sense csomag - vészfék-asszisztenssel, sávelhagyásra figyelmeztetővel, automata reflektorral és táblafelismerővel. Az Auris Selection modellek várhatóan júniustól lesznek elérhetőek a magyarországi márkakereskedésekben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?