Kicsi, fehér és alig sportos

Sportcsomag is rendelhető a legkisebb Volkswagenhez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sportcsomagot kap a Volkswagen up!. Nem kell megijedni, nem egy optikai izmosító kúrán esik át a wolfsburgiak csöppsége, sőt nem is kap combosabb motort, az úgynevezett sportpakett csak egyedi felszereltséget takar.


A nálunk egyelőre csak hagyományos változatban kapható up! - van már belőle gázos eco-up! és hamarosan lesz elektromos e-up! változat is – felszereltsége (egyelőre csak a német piacon) néhány újdonsággal gazdagodott. A speciális, gyöngyházfehér egyedi fényezés mellett a Maps and more hordozható navigációs rendszer online tartalommal is bővült. Az új fényezés a kocsi move up! és high up! felszereltségi szintjeihez társítható. Érte 870 eurós (257 ezer forintos) felárat kell fizetni. Aki a sportos csomagot szeretné, annak eleve a legmagasabb high up! változatot kell megvásárolnia. A 935 euróért (276 ezer forint) árult pakkban 17 hüvelykes Polygon névre keresztelt könnyűfém felniket, keményített sportfutóművet és sötétített hátsó oldalablakokat kap a vevő.
Hirdetés

A navigációhoz járó élő szolgáltatás okostelefonos internetkapcsolaton keresztül folyamatosan frissíti a rendszert az aktuális közlekedési információkkal, de időjárásjelentést is közöl, sőt még előrejelzéseket is olvashatunk kijelzőjén, ráadásul figyelmeztet, ha az útvonalunk éppen viharzónán haladna át. A Maps and more navigáció felára Németországban 390 euró, nálunk valamivel olcsóbb, 106 ezer forint. A három- és ötajtós up!, 60, illetve 75 lóerős egyliteres motorral, ötfokozatú kézi sebességváltóval, vagy ASG automatizált szekvenciális váltóval kapható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?