Kikiáltási árának másfélszereséért ment el a szivarszagú Bentley

Andy Vajna Bentley Continental GTC-je nem kapott különös érdeklődést

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E hétvégén tartották Andy Vajna személyes tárgyainak árverését, többek között az Egyesült Államokból importált Bentley Continental GTC-je is kalapács alá került.


Viszonylag alacsony, 10 millió forintos kikiáltási áron került árverésre az idén elhunyt Andy Vajna 12 esztendős, az Egyesült Államokból importált Bentley Continental GTC-je. Ilyen alacsony áron ugyanis a Használtautó.hu felületén sincs azonos modell. Lemeztetős Continental GT már 10,99 milliótól kapható, GTC azonban jelenleg nem található. Igaz, a kereslet sem nagy rá, Vajna Tímea már ősszel is hirdette. Ha jól emlékszem, Instagram oldalán, ami a jelek szerint nem volt megfelelő felület. Az viszont mindenkinek megmaradt, hogy a Bentley-t a "máig szivarszagú" jelzővel illette.
Hirdetés
A Nagyházi Galériában tartott árverésen a 6,0 literes, ikerturbós W12-es benzinmotorral hajtott Bentley GTC 10 millió forintos kikiáltási árának másfélszerese, 15 millió forint volt a legmagasabb licit, ami az európai árakat nézve nem jelent felárat egy bármely kevésbé ismert személy vagy autókereskedés által kínált példányhoz mérten. A december 7-én 14 órától tartott árverésen Vajna Tímea válogatása által összesen 259 tétel került kalapács alá, a befolyt összeg egy részét jótékony célra, egy kardiológiai gyerekosztály támogatására ajánlották fel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?