Kiszivárogtak a frissített Peugeot 3008 képei

Új arcot kap a Peugeot 3008

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Plasztikai sebész szikéje közelít a Peugeot 3008 arcához, sőt a kiszivárgott képek alapján a beavatkozás már meg is történt.

Közeleg a Peugeot 3008 modellfrissítésének ideje, így talán nem is meglepő, hogy felbukkantak az első képek az autó új formáiról. Még nem egy kézzel fogható képről van szó, de a részletes formatervről készült fotók felkerültek egy francia Peugeot fórumra. Ezekből jól látszik, hogy a szokásos változásokra lehet számítani.
Hirdetés
Szépen beillesztik a 3008-ast is a márka jelenlegi formanyelvébe, így megváltozik a hűtőrács, új lökhárítót kap és természetesen az oroszlánkarmok sem hiányozhatnak az új fényszórókról. Hátul már kevesebb a változás. Átrajzolták a lámpatesteket, illetve átalakították a kipufogóvégeket. Az utastérben szintén nincs forradalmi változás. Új a kormánykerék, talán nőtt egy kicsit az infotainment érintőképernyője, valamint kék hangulatfényre számíthatunk, ha a kép nem csal.
Hirdetés
Részletes technikai infók azonban még nem láttak napvilágot. Az Autocar magazin szerint motorfronton marad minden a régiben. Tehát ott lesz a palettán a háromhengeres 1,2 literes benzinmotor 130 lóerővel, a négyhengeres 1,6 literes 180 lóerővel. Dízelfronton az 1,5 literes 130 lovas, valamint a kétliteres 180 lóerős várhat a vevőkre. Végül a plug-in hibrid is marad, de lehetséges, hogy könnyű hibridekkel bővül a kínálat, avagy indítógenerátort kapnak a már említett benzin- és dízelmotorok. Arról, hogy mikor debütálhat a friss 3008, még nem esett szó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?