Közlekedik, mint az állat

Okos kutya zöldön megy át

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Oroszországban sem közlekedik mindenki ész nélkül, ez a kutya például sok embernél okosabbnak bizonyul a gyalogos-átkelőhelynél.

Oroszországban élnek, akik babakocsi busz elé tolásával próbálnak átjutni a zebrán, de vannak praktikusabb, szabálykövetőbb lények is. Például az alábbi videón remekül közlekedő kutya. Szépen megközelíti a járda szélét, megvárja, míg az autó megáll a pirosnál, majd a gyalogosok zöld jelzésére ütemes léptekkel átkel a zebrán. Mintaszerű, sok gyalogos tanulhatna tőle!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.30. at 22:25
  Permalink

  Szija!
  Rómániában is vannak rengeteg sok kobór kutyák, és jó részük már rág megtanulták a közlekedési szabványokat. Mindennapi látvány a jelzőlámpáknál hogy várnak mig a kőzlekedők átkelnek a zöld szin megjelenésével.

 • 2017.10.30. at 22:25
  Permalink

  Azert az autosoknak is van mit tanulni, ezt ne feledjuk. Sokszor hajtanak mintha ovek lenne a vilag. Lampa nelkuli gyalogos atkelonel lehetetlen atkelni. Lsd. par budapesti baleset stb. Szoval, minden magyarnak van autoja, meg ha hitelre is, de esze meg kozlekedesi moralja NULLA

Vélemény, hozzászólás?