Kozmetikázva lép át 2016-ba a Porsche Macan

LED lámpákkal és új infotainment rendszerrel frissült a Porsche Macan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A GTS változat mellett LED-es lámpák, új fedélzeti rendszer és pár kozmetikai változás dobja fel a 2016-os évjáratú Porsche Macant.


A Porsche nemrég kihozta a Macan 360 lóerős GTS változatát, de ezen kívül is van még újdonság a zuffenhauseni gyár tarsolyában. Az alig kétéves modell kapott egy finom kis ráncfelvarrást, éppen csak olyat, mint egy sminkigazítás szokott lenni a hölgyeknél. A német sportkocsigyár jelenlegi legkisebb szabadidő-autója megkapta a Porsche Communication Management (PCM) nevű fedélzeti rendszer legújabb változatát. A hétcolos érintőkijelzőt is magába foglaló rendszer már többféle ujjmozdulatra is reagál, kapcsolatot tud létesíteni Bluetoothon, USB-n, wifin és az Apple CarPlay rendszerén keresztül is. Emellett új a Dynamic Light System Plus világításrendszer is említhetó, ami a teljes egészében LED technikájú, kanyarodófényt is adó fényszórót jelenti.
Hirdetés


Az intelligens fényszóró a navigáció adatbázisa és kamerakép alapján nyújtja, vagy éppen szélesíti ki a főfény csóváját, hogy az adott helyzetben a legtöbbet láthassa a sofőr. A Macan Turbo még exkluzívabb lehet a mostantól elérhető gyári stíluscsomaggal, amivel teljesen egyedileg személyre lehet szabni a külsejét és a belsejét is. Alcantara kárpit, díszvarrás, hangulatvilágítás - mind elérhető. Németországban már a kibővített kínálatú, új változat rendelhető, és legkésőbb 2016 tavaszára minden piacon ott lesz a friss Macan.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?