Lakóautó a legnevesebb prémiummárkáktól? Ilyenek lennének!

Nézd meg, hogyan néznének ki a luxusmárkák kempingautói!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy lelkes virtuáldizájner elképzelte, hogy a luxusmárkák milyen kempingjárműveket készítenének, ha netán ebbe az irányba mozdulnának.


A BMW-vel kezdem ugyan, de érdemes végigpörgetned a többi gyártó masináját is, mert meglepően harmonikusra rajzolták őket is. A BMW esetében azt gondolhatnánk, hogy a 2-es sorozat egyterű változata kiváló alapként szolgálna egy kempingautóhoz, a dizájner viszont inkább az 5-ös és 7-es modellek fényszóróihoz hasonló lámpatesteket és a szabadidő-autókon látott hatalmas veséket rajzolt a kemping-BMW orrára. A még több hely érdekében egy pótkocsit is húz maga után a kimondottan sportos kiállású kempingautó.
Hirdetés

Az Alfa Romeo szintén nagyon érdekes. A Stelvio orra lényegében egyterű karosszérián virít, amelyet sátortetős megoldással tettek igazi vándorok autójává.

A Rolls-Royce kempingautó megőrizte szögletességét, ami a valóságban biztos, hogy jól jönne a maximális helykihasználáshoz. Természetesen ebbe a járműbe elegáns lépcsőn lehet bejutni, igazából már csak egy lift hiányzik.

A Maybach lehetne a méltó ellenfele a Rolls-Royce járművének. Bár a német luxusmasina is egyterűs jelleget öltött, az utastér növelése érdekében látványos kupolát kapott, illetve a BMW-hez hasonlóan pótkocsival toldották meg.

A Ferrarinál ugyan esküdöztek, hogy nem fognak szabadidő-autót gyártani, mégis valószínű, hogy már jövőre piacra dobnak egyet. Akkor már nyugodtan tervezhetnének egy sportos egyterűt is sátortetővel. Tuti siker lenne!

A Cadillac kempingautó leginkább a Szupercsapat komfortosabbá tett GMC furgonjára hasonlít, persze a luxusmárkára jellemző orrkialakítással. Látványra ez a járgány a legkisebb a felsoroltak közül, de azért látványos lenne élőben.

A Tesla esetében a márka kamionja szolgáltatja az alapot, így lényegében egy emeletes busz a kempingautó. Az biztos, hogy ebben nem csak egyetlen család férne el.
Forrás: comparethemarket.com
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?