Lángolva szakította át a győzelmi szalagot a Gallardo

Tűzgolyóként, de győztesen fejezte be a versenyt a Gallardo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ausztrál Targa High Country versenyen kigyulladt Lambo pilótái legjobb védekezésként a támadást választották.

Na ezt nevezzük igazi versenyszellemnek! A videón látható eset a kenguruk földjén, az amatőröknek rendezett Targa High Country verseny utolsó napján történt.
Az utolsó verseny végéhez közeledve a Jason és John White által nevezett fehér Lamborghini Gallardo második helyen haladt, 4 másodperccel Tony Quin Nissan GT-R-je mögött. Igyekeztek befogni Quint, de ekkor beütött a krach, a Gallardo hátuljából hatalmas lángnyelvek csaptak ki. Döntést kellett hozniuk, hogy kiállnak, és eloltják a tüzet, vagy nem törődnek semmivel, csak nyomják, ahogy a csövön kifér.
Hirdetés
Az utóbbit választották, és merészségüknek köszönhetően végül tíz másodperccel nissanos vetélytársuk előtt, első helyen értek célba. Ezután a lángokat is sikerült megfékezni, így csak az autó farrésze, s nem egésze égett porrá.
Remek sportemberi teljesítmény, ugyanakkor a túlélési ösztön is erősen dolgozhatott a White fivérekben, miközben szó szerint égett a lábuk alatt a talaj...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?