Lassított felvételen a driftről szóló Kihívás napja

Így kenődtek és szálltak levegőbe a gumik a máriapócsi RabócsiRingen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár közel másfél hete volt, a Drifting.hu által július első hétvégéjére szervezett Kihívás napja még mindig élmény az ott jártaknak, a hangulatot lassított felvétel kívánja visszaadni.

A szervezők beszámolója szerint fantasztikus versenyen vehettek részt azok, akik a kellemes július eleji hétvégén a strand helyett a benzingőzfürdőt választották. A Drifting.hu csapata a profi drift versenyzőkön kívül két igazi csemegével is szolgált a nézőknek: a RabócsiRingre csábították Xenikos Nassost, a Ladával driftelő görög fiút, valamint meghívták a Lada-versenyzők krémjét, hogy megmutathassák: a keleti blokk csodái is tudnak keresztbe menni.
Tudtak is, hiszen szombaton a driftedzések és -versenyek szüneteiben a Ladák vették birtokukba a máriapócsi katlant, hogy elnyerjék a leggyorsabbnak, valamint a legszebben versenyzőnek járó díjat. Vasárnap már a Bútor Robi által vezetett Lada Gála résztvevőire és a Hell Energy Magyar Profi Drift Bajnokság pilótáira figyelt mindenki - további, részletes beszámoló és a győztesek listája a Drifting.hu oldalán olvasható, ízelítőnek egy lassított, egyben mégis pörgős videót ajánlunk. Természetesen a kerekek pörögnek benne veszettül, a gumik pedig füstölnek.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?