Lassú kirakós az Infinititől

Körvonalazódik az Infiniti JX

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sportos vonalakat kap a hétüléses szabadidő-terepjáró, mely Infiniti JX néven érkezik.

Az Infiniti pár hete gonosz játékot űz a hatalmas szabadidő-terepjárók rajongóival: oldalról-oldalra, részletről-részletre mutatnak be fényképeket legújabb három üléssoros SUV-juk, azaz a JX külsejéről. Az első lámpával és a kerék egy részletével kezdték, majd jött a hátsó lámpa oldalnézete, a farrész felső traktusa felülről, s most megkaptuk szinte az egész orr-részt: a hiányzó elemeket fejben kipótolhatjuk.
A JX-et a sokgyermekes, kimondottan elegáns terepjárót keresőknek szánja az Infiniti, palettájukon pedig a kisebb FX és a nagyobb QX közé tagozódik. A JX feltehetően a Nissan elsőkerék-hajtású D-padlólemezére épül, mint a Maxima vagy a Murano, és ez a platform négykerék-hajtás beszerelését is lehetővé teszi, ami ebben a szegmensben alapelvárás. A 3,7 literes V6-os motor biztos befutónak látszik, de levédették a JX20, JX25, JX25h és JX30 típusszámokat is, amiből arra következtethetünk, hogy az Infiniti is a kisebb motorok fele tendál a jövőben, a JX25h-t pedig egészen biztosan a hibridhajtású változatnak tették félre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?