Leáll a VW Golfok gyártása

Egy beszállító miatt kénytelen leállni népszerű modelljének gyártásával a VW

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Felmerült néhány probléma a Volkswagennél, köztük most nagyobb bajt csinált egy beszállítóval való összekülönbözés, csúszhat az új Golfok átadása is.

Több beszállítóval is problémája akadt a német gyártónak, kénytelen csökkenteni több üzemében is a munkaidőt, mert késnek az alkatrészek. Egy a váltókhoz szükséges öntvényeket gyártó cég egyenesen leállította a szállítást, mert perbe keveredett a Volkswagennel. A gyártó ezért kénytelen beszüntetni a Golfok összeszerelését a wolfsburgi gyártósoron - előreláthatólag augusztus 29-ig egyetlen Golf sem készül majd.
Hirdetés
Az egyik ülésekhez tartozó alkatrészeket szállító cég miatt is áll a bál, összesen három üzemet érint a probléma. A központ mellett a Kasselben működő sebességváltó-gyár, és a zwickaui üzem is kénytelen csökkenteni a munkaidőt, hogy ne fogyjanak ki hirtelen a készletből. A gyártó szerint csúszások lehetnek a már megrendelt Golfokkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?