Lelepleződött a BMW újdonsága ezzel a kiszivárgott fotóval?

Sportosabb és modernebb lett a BMW új egyterűje, természetesen nagyobb veséket is kapott

Instagramon szivárgott ki az új "Active Tourer" kettes, ami karosszériaformájából adódóan hasonlít az elődjéhez, részleteiben mégis szinte mindenhol különbözik. Mutatjuk a részleteket és a pletykákat!

Az Active Tourer kettes következő generációja - ha a fotó tényleg a BMW-től származik, és nem csak egy igen jól sikerült hamisítvány - megtartja az egyterűs vonalvezetést, nem válik SUV-vá, mint megannyi kategóriatársa. Ez főleg annak köszönhető, hogy a BMW ugyanerre az UKL elnevezésű platformra építi majd meg a következő X1 és X2 generációkat. Ennek a "terepjáró" rokonságnak köszönhetően valószínűleg nem csak elsőkerékhajtású, de összkerekes változat is készül majd belőle. A megjelenés után a nagyobb hűtőrács mögött szinte biztosan az 1,5 literes, háromhengeres benzinest, a kétliteres, négyhengeres dízelt, vagy egy konnektoros hibridet találunk majd, konfigurációtól függően.
Hirdetés
A beltér az autó enyhén módosult arányainak hála valószínűleg tágasabb lesz, a hétüléses Gran Tourer pedig - a pletykák szerint - kikerül a kínálatból. Ugyanígy bizonytalan eredetű, de logikusan alátámasztható információ az is, hogy a műszerfal az új, teljesen elektromos iX dizájnvonalát követi majd. Nem csoda, hogy ennyit "csiripelnek a madarak" a modellről, hiszen már 2019 óta tesztelik a prototípusait. Az Instagramon kiszivárgott képet egy CocheSpias felhasználónevű profil tette közzé, az eredeti bejegyzés alább tekinthető meg. Szerintetek valódi a fotó, és tényleg így fog kinézni az új kettes egyterű, vagy valami egészen másra számíthatunk a Mercedes B-osztály egyetlen ellenfelével kapcsolatosan?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?