Lelepleződött a BMW újdonsága ezzel a kiszivárgott fotóval?

Sportosabb és modernebb lett a BMW új egyterűje, természetesen nagyobb veséket is kapott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Instagramon szivárgott ki az új "Active Tourer" kettes, ami karosszériaformájából adódóan hasonlít az elődjéhez, részleteiben mégis szinte mindenhol különbözik. Mutatjuk a részleteket és a pletykákat!

Az Active Tourer kettes következő generációja - ha a fotó tényleg a BMW-től származik, és nem csak egy igen jól sikerült hamisítvány - megtartja az egyterűs vonalvezetést, nem válik SUV-vá, mint megannyi kategóriatársa. Ez főleg annak köszönhető, hogy a BMW ugyanerre az UKL elnevezésű platformra építi majd meg a következő X1 és X2 generációkat. Ennek a "terepjáró" rokonságnak köszönhetően valószínűleg nem csak elsőkerékhajtású, de összkerekes változat is készül majd belőle. A megjelenés után a nagyobb hűtőrács mögött szinte biztosan az 1,5 literes, háromhengeres benzinest, a kétliteres, négyhengeres dízelt, vagy egy konnektoros hibridet találunk majd, konfigurációtól függően.
Hirdetés
A beltér az autó enyhén módosult arányainak hála valószínűleg tágasabb lesz, a hétüléses Gran Tourer pedig - a pletykák szerint - kikerül a kínálatból. Ugyanígy bizonytalan eredetű, de logikusan alátámasztható információ az is, hogy a műszerfal az új, teljesen elektromos iX dizájnvonalát követi majd. Nem csoda, hogy ennyit "csiripelnek a madarak" a modellről, hiszen már 2019 óta tesztelik a prototípusait. Az Instagramon kiszivárgott képet egy CocheSpias felhasználónevű profil tette közzé, az eredeti bejegyzés alább tekinthető meg. Szerintetek valódi a fotó, és tényleg így fog kinézni az új kettes egyterű, vagy valami egészen másra számíthatunk a Mercedes B-osztály egyetlen ellenfelével kapcsolatosan?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?