Lesz vajon élőben is ilyen Fabia?

Hazai látványterven a frissített Skoda Fabia RS változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemrég számoltunk be arról, hogy frissült a Skoda kisautója, a Fabia. Nem kellett sok idő, hazánk virtuális tunere, X-Tomi máris elkészítette az RS változatot belőle.


2014-ben debütált a csehek jelenleg futó kisautója. A Fabia idén ráncfelvarrást kapott, ami esélyt adhat némi reménykedésnek. Vajon lesz belőle csúcs, RS változat?
Hirdetés
A gyártó az alacsony keresletre hivatkozva megerősítette, hogy továbbra sem terveznek belőle sportos kiadást, X-Tomit viszont ez nem hatotta meg. Kék-fekete köntösbe öltöztette, 19 colos Octavia felniket dobott alá, morcosabb lökhárítót és sportosabb, fekete hűtőrácsot "szerelt rá". A Fabia RS, ha csak virtuálisan is, de megszületett. A valóságban viszont be kell érnünk a maximális 110 lóerővel, ennél izmosabb kivitel ugyanis ebből a generációból nem valószínű, hogy készül. Kár érte, kiváló versenytársa lett volna a Swift Sportnak, a Fiesta ST-nek vagy házon belül a Polo GTI-nek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?