Még feljebb nyújtózik a Renault

Új nagykocsi a Renault-tól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Folytathatja dél-koreai modelljeinek dömpingjét a Renault, a Latitude után még nagyobb, még prémiumosabb modellt ígérnek a Távol-Keletről.


Egyértelmű, hogy a 2009-ben kifutott, extravagáns Vel Satist nem helyettesíti a hazai piacra mostanság befutott Latitude. A nagyautót vásárlók több egyéniséget várnak, ezért aztán a tervek szerint Renault emblémával is megjelenik majd az egyelőre csak rajzokon létező, de várhatóan április elején a Szöuli Autószalonon bemutatkozó, sportosnak ígérkező új Samsung SM7. A mostani, inkább Nissan, mint Renault SM7-es utódját már nagyrészt Renault elemekre épülőnek mondják, így miként a kisebb, de azonos padlólemezű SM5-ből kis befektetéssel készülhetett a Latitude, az SM7-ből sem lehet kunszt rombusz-emblémást faragni. Míg az új Samsung SM7 akár már idén gyártásba kerülhet, Renault-megfelelőjére minden bizonnyal jövő évig várni kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?