Még tovább, nem is kicsit drágulnak az üzemanyagok

Folytatódik az üzemanyagárak áremelkedése, szerdán egységesen nőnek az árak

Nincs megállás, legalábbis ami az üzemanyagok drágulását illeti. Az idei évben még csakis felfelé változtak az árak, ez a tendencia továbbra sem változik.

Az idei évben eddig mindig drágulást hozott, ha változtak az üzemanyagárak. A 95-ös benzin jelenleg is 52 forinttal kerül többe literenként, mint az év elején, a gázolajnál szerényebb, 36 forintos a drágulás, eddig. E hét szerda, azaz március 10-e újabb, egységes áremelkedést hoz: a Holtankoljak.hu információi szerint újabb 6-6 forinttal kerül feljebb a benzin és a gázolaj ára.
Hirdetés
Az átlagárak így szerdán a 95-ös esetén már 428, a gázolajnál 435 forintra emelkednek. Természetesen továbbra is jelentős, akár literenkénti 50 forintos eltérést tapasztalhatunk az egyes töltőállomások között, így a drágább helyeken, például az autópályák mentén már nem találkozhatunk 450 forint alatti literárakkal. A tankolásnak tehát továbbra sem elsősorban az idejét, hanem a helyét ajánlott gondosan megválasztani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?