Meghazudtolta a fizikát ez a Ford Ranger Raptor!

Két keréken állított fel Guinness rekordot a Ford pickupja

A Ranger Raptor az egyik legjobb tereptulajdonságokkal rendelkező pickup jelenleg a piacon, de keveseknek jut eszébe, hogy a Ford szörnyetegével két keréken kísérletezzenek. Akinek pedig igen, az rögtön világrekordban gondolkodik.

Paul Swift kaszkadőr szabadidejében Guinness rekordok megdöntésével foglalkozik, idén augusztusban például megdöntötte a leggyorsabban bemutatott 5 autós mutatvány korábbi csúcsát. Ezúttal egy Ford Ranger Raptort vett a birtokába, amellyel két keréken gurult át egy mindössze 88 centiméteres résen két oszlop között. Pickup még sosem haladt át két keréken ilyen szűk helyen, így Swift újabb Guinness rekordot tudhat magáénak.
Hirdetés
A kaszkadőr elmondta, nem volt egyszerű feladat, hiszen az autó méretei miatt meg kellett erősíteniük a rámpát, amely felemelte a jármű bal oldalát, majd az irányítás sem volt könnyű, de a földre érkezésnél már előny volt a Raptor hatalmas termete, hiszen könnyedén "visszacsapódott" az útra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?