Megjelent a töltőállomásokon a MOL HYGI

Jóval drágább a kézfertőtlenítő, mint a benzin, de már a töltőállomásokon is kapható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miközben az olajár negatív rekordokat dönt, tegnap mínuszba is ment, a MOL töltőállomásokon új termék, a HYGI kézfertőtlenítő jelent meg. Ilyen drága naftával még sosem találkozhattunk.

Elképesztő lejtmenetbe ment az olajár a héten, a nyersolaj hordója nemhogy a korábban elképzelhetetlen 1 dolláros szint alá, hanem negatív szintre is ment: azért is fizettek a termelők, hogy átvegyék tőlük a hordókat. Ingyen persze nem fogunk tankolni, de rekord alacsony szinten igen, a literenkénti 285 forintos benzinár akár az előző évtizedben is elképzelhetetlen lett volna, s ahogyan arról tegnap beszámoltunk, holnap tovább csökken a gázolaj ára is, literenkénti 323 forintra. Ugyanakkor most egy új termék jelent meg a MOL (egyes) töltőállomásain, a múlt hónapban rekordidő alatt kifejlesztett és gyártásba vett HYGI kézfertőtlenítő.
Hirdetés

Miután a kiemelt fontosságú közintézmények kiszolgálása már múlt hó végén megkezdődött a MOL almásfüzitői üzemében gyártott fertőtlenítőből, kiskereskedelmi forgalomba e héten került a HYGI. Jóval drágább, mint a benzin,

míg a 95-ös literára 285 forint, a kézfertőtlenítőt csaknem 35-szörös áron mérik.

Literára 9950 forint, persze ez úgy értendő, hogy a 200 ml-es kiszerelésért 1990 forint fizetendő. Egy liternyi nem is vásárolható belőle, hiszen egyszerre legfeljebb 2 darabot vásárolhatunk a 2 decis flakonokból.
Miként azt a MOL írja, a HYGI Fluid hígítást, öblítést nem igénylő, bőrfelületen közvetlenül használható folyadék és kiválóan alkalmas higiénés kézfertőtlenítésre. Hatásos vírusok, baktériumok és gombák széles spektruma ellen. Gyakori használat esetén sem szárítja ki a kézbőrt, fertőtlenít, kíméli a kezet. A termék WHO ajánlás alapján készült, antivirucid és antibakteriális hatással bír. Ha biztosra kívánunk menni, hogy az általunk kiszemelt MOL töltőállomáson lesz-e belőle, érdemes letölteni telefonunkra a MOL GO alkalmazást, ami megmutatja, a hozzánk legközelebb eső helyek közül hol találunk HYGI-t.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?