Megjelent az új Toyota Camry

Ukrajna leleplezte a következő Toyota Camryt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az amerikai változatnál konzervatívabb részletmegoldások jellemzik a világ többi részének szánt Toyota Camry modellt.A Toyota ukrán divíziója adta ki a jövő évi Toyota Camry első fotóit. Ha megtekintjük a pár héttel ezelőtt kiadott képeket az amerikai változatról, akkor jól kivehető, hogy a két modell elsősorban a lámpák és a lökhárítók környékén tér el egymástól. Míg Amerikában apró kinyúlásokat és éleket vittek a fényszóróházak körvonalaiba elöl és hátul, az Európának, illetve Ázsiának szóló modelleken maradtak a hagyományosabb, egyenes vonalakkal határolt világítótestek. Az első lökhárító is más, az európai modellen keskenyebb az alsó légbeömlő, míg hátul kevésbé kerekítették le a lökhárító széleit. Természetesen az apróbb eltérések ellenére nincsenek lényegi különbségek a két változat szerkezetében, ezúttal még a motorválaszték is megegyezik. A 2,5 literes négyhengeres benzinmotor teljesítménye 180 lóerő, míg a nagyobb, 3,5 literes V6-os 268 lóerővel érkezik. Ahogyan eddig is megszokhattuk, a Camry Európában vélhetően csakis a fejlődő országok piacain jelenik majd meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 11:50
    Permalink

    Ezt én nem értem.Melyik számít fejlődő európai országnak?Albánia vagy Románia?És miért csak ott értékesítik a Camryt?Nem éri el a hagyományos Toyota minőséget?Vagy mi ennek az oka?

Vélemény, hozzászólás?