Megmutatták az új Skoda Superb és Kodiaq körvonalait

Két új Skoda érkezik még az idén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Három körvonalrajz mutatja, hogy milyen lesz a Kodiaq következő generációja, illetve a Superb, amelyből szedán és kombi is készül.

Bár a vázlatokhoz olyan mondatokat írtak, hogy a Superb a „új szabványt állít helykínálatban és komfortban”, vagy hogy a Kodiaq „új szintre emeli a technológiát, a biztonságot és a sokoldalúságot” – amelyekből az öndícséretet kivonva nem sok információ marad – az önmagában is fontos, hogy a Superb szedán változata is szerepel a képeken. Ez ugyanis egy kiveszőfélben levő kategóriához tartozik – már a VW Passatból is csak kombi készül – hasonló méretű szedánokat pedig lassan csak a prémium-márkáknál kapni. Azaz lehetséges, hogy a Skoda Superb a cégautó-piacon még nagyobbat tarolhat, mint eddig. A Kodiaq vázlatáról leginkább csak az látszik, hogy az autó jellege nemigen változik meg a modellváltással, viszont a fényszórók és a hátsó lámpák LED-mintázata biztosan más lesz, mint eddig.
Hirdetés
Annyit biztosan lehet tudni, hogy mindkét új típus ősszel mutatkozik be, bár a forgalmazás kezdete átcsúszhat 2024 elejére is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?