Megtalálod, amit keresel! – Bejártuk a SzerszamKell.hu üzletét

Fizetett hirdetés

Több mint százezer termék közt sem veszel el – Szétnéztünk a SzerszamKell.hu-nál!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak online webáruház a SzerszamKell.hu, tisztességes üzletet tartanak fenn, ahol az összes raktáron lévő termék megtalálható. Körülnéztünk náluk.


Magyarország egyik legnagyobb online barkácsáruházában jártunk, a SzerszamKell.hu érdi üzletében, ahol már korábban is próbálhattuk néhány népszerű és nagyon hasznos terméküket. Cseréltem náluk olajat a BMW-n saját kezűleg, azokkal az eszközökkel, amiket a polcokról frissen válogattunk össze. Kipróbáltuk a több mint 90-féle emelőválaszték népszerűbb darabjait is, mert szinte mindenből tartanak készleten. Az érdi üzlet több mint 10 éve várja már a vásárlókat, és ez idő alatt a SzerszamKell.hu hazánk egyik legnagyobb online barkácsáruháza lett. Az online felület kezelhetősége egyszerű, több mint 100 000 termék között válogathatunk, és garantált, hogy bármit megtalálunk, amire szükségünk lehet autószereléshez, kertrendezéshez, bármiféle műhely berendezéséhez, barkácsoláshoz. A raktáron lévő termékek akár egy napon belül kiszállításra kerülnek, de a webes felület nem minden.

A webáruházak korában egyre kevesebb az olyan bolt, ahol jó áron vásárolhatunk és esetleg még meg is nézhetjük a terméket. A SzerszamKell.hu ilyen, az érdi üzletükben jártunk.

Frekventált helyen, a város központjához közel találjuk a SzeszamKell.hu 1300 négyzetméteres üzletét. Nem nehéz észrevenni, a bolt lényegében összenőtt hazánk egyik legnagyobb autóalkatrész áruházával, szinte még a bejáratuk is azonos. Annyira jó kapcsolatot ápolnak, hogy a két üzlet még egymástól is vásárol, a SzerszamKellnél például ugyanazt a szélvédőmosó folyadékot kapjuk, csak nem kell hozzá sorban állnunk. A sárga ajtón belépve egy tisztességes csarnokban találjuk magunkat, mindenfelé szerszámok, eszközök, tárolódobozok, szerszámos kocsik halom számra.

Már első ránézésre egy olyan hely, ahol a barkács hajlamú emberek egy kicsit elveszhetnek.

Böngészhetnek, mindent átnézhetnek, kiválaszthatják maguknak, ami leginkább szimpatikus. Egyes termékek egyszerűen raklapokon vannak kihelyezve, ezek gyorsan fogynak, míg más eszközöket, minőségi szerszámokat hívogató display polcokon találunk meg.
Hirdetés
Mennyire egyszerű eligazodni? Elég csak a sorok fölé pillantani és könnyen megtaláljuk azt a részleget, amelyiket keressük. Az autószereléshez szükséges szerszámokat a bejáraton belépve egyenesen hátul találjuk. Bátran kijelenthető, hogy minden is található a polcokon a legkisebb villáskulcstól a legnagyobbig, a 70-es már súlyos fegyvernek tűnik, tisztességes darab, de mint látszik, ilyen is van raktáron. Bit fejek, csavarhúzók, csőkulcsok egyesével és készletben, kerékkulcsok minden méretben. Speciális eszköz is van mindig raktáron, mint például a 21 darabos féknyereg visszanyomó készlet, vagy épp az olajszűrő-leszedő készlet, de nagyobb műhelyszerszámok és eszközök is elérhetőek az olajgyűjtő hordótól a motorkiemelő zsiráfon át a sűrített levegős, légpárnás emelőig. Népszerű a 108 darabos szerszámkészlet 13 730 forintos áron és a 177 darabos, teljesen felszerelt Yato fiókos szerszámoskocsi 145 900 forintért. Ezek mind nem épp az egyszer használatos eszközök és nem az otthoni barkácsolást szolgálják, éppen ellenkezőleg.
A temérdek szerszám és eszköz mellett persze sok más egyéb is megtalálható, beszerezhető. Különböző barkács anyagok, gumicsövek, festékek, aeroszolos termékek és a legtöbb szükséges munkavédelmi felszerelés.

A jelen időszak érdekessége, hogy a munkavédelmi eszközökből és ruházatból most éppen a védőmaszk a legnépszerűbb.

Az elmúlt egy héten közel 200 000 maszkot adtak el, aminek a nagy része egyenesen Kínába került, de továbbra is óriási iránta a kereslet. A SzerszamKell.hu érdi üzlete a webshopban vásárolt termékek átvevőpontjaként is szolgál. A boltba belépve balra hátul találjuk az átvevőpultot, tehát nem a kasszánál. Egyébként a környék autószerelői, miután átvették az alkatrészeket a szomszédos üzletben, szinte mind innen szerzik be a szükséges felszereléseket. Mindenki csak nyer ezzel a helyzettel. Tavaly több mint 100 000 vásárló látogatott személyesen az üzletbe. Idén már nem is számolnak kevesebbel hazánk egyik legnépszerűbb online barkácsáruházában, ahol a ház, a garázs, a műhely körüli, és számos további szükség megoldásaihoz találhatunk eszközt és alapanyagot is.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?