Métereken belül zúzta le a bérelt Ferrarit

Hamar kiderül, ha valaki nem tud sportautót vezetni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vannak bizonyos lépések, amiket végig kell csinálni ahhoz, hogy hozzászokjunk egy új autóhoz. Ha épp nagyon erősről van szó, akkor a tisztelet és az óvatosság az első, ez itt hiányzott.


Egy új autóba ülve illik ahhoz hozzászokni, mielőtt keresgélnénk a határait, de semmiképp nem ajánlott durrbele módon elindulni, különben ez lesz a vége. Mi az, amit egy Ferrariba ülve véletlenül se csináljunk azonnal? Ne kapcsoljuk ki a kipörgésgátlót, bár ez minden erősebb hátsókerekes autóra igaz. Történetünk hőse azért bérelte a Ferrari 458-at, hogy egy kicsit megérezze, milyen egy olasz sportkocsi, és nem mellesleg közösségi oldalain is alaposan mutogatni szerette volna magát, most nem csak ott láthatják.
Hirdetés

Méterekre a kölcsönzőtől összetörte a sportkocsit, miközben a baleset előtt a lámpánál állva épp azt ecseteli saját készítésű videójában, mekkora élmény egy ilyen olasz vas. Itt látható a hiba, amit elkövetett, kikapcsolta a kipörgésgátlót a menetmód pedig Race állásban volt. Hogy ezt még előtte hagyta úgy valaki, nem tudni, mindenesetre furcsa, hogy így indult el az autóval, amit nem is ismer. A baleset kis tempónál történt, de így is összetört két másik autót is, ugyanakkor szerencsére senki nem sérült meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?