Milyen a piac legolcsóbb villanyautója? Videón is mutatjuk!

Videoteszt: Dacia Spring

Közel két hete már, hogy teszteltük a Dacia első, egyben a piac legolcsóbb villanyautóját. Most pedig videón is mutatjuk, milyen.

Hirdetés
Május közepén az idei, nem egész két hét múlva már pályázható villanyautó-támogatás bejelentésével egy időben debütált a hazai piacon minden idők legolcsóbb villanyautója, a Dacia Spring. A 2,5 millió forintos állami támogatással 3,99 millió forinttól kapható. Ennyi pénzért nyilván nem érdemes csodát várni, a komfort területén igenis igényel kompromisszumot, hatótávja viszont korrekt, ereje elegendő. A tesztben (lásd itt) kimerítően ecseteltem képességeit, de nyilván többet mond egy videó, így a villanyautókkal kacérkodóknak feltétlenül ajánlott a megnézése, de mindenki másnak is, hiszen a Spring minden eddiginél szélesebb körnek kínálja az emissziómentes, olcsó autózást: 100 kilométerenkénti üzemanyagköltsége otthoni töltéssel 500 forint körüli.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?