Minden aprót félretett, így lett új BMW-je

Aprópénzzel fizette ki az új BMW első részletét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jó ideig szünetelt az egyik BMW kereskedés Kínában, mert az összes értékesítő egy ügyféllel volt elfoglalva, aki érmékkel fizette ki az első részletet új autójáért.


A legapróbb pénzérmék megtartásával is össze lehet kaparni tisztességes megtakarítást. Idegesítő, nehéz, sok kell belőle, ha egyáltalán azt akarjuk, hogy érjen valamit, ezért jobb tőle megszabadulni. Bedobáljuk egy üdítős automatába, vagy parkolóórába, ha viszont türelmesek és rafináltak vagyunk, akár befizethetünk vele egy új autóra is. Nyilván nem minden esetben, de van az a mennyiség, amire egy kereskedés már azt mondja, hogy vállalja a feladatot, bár meglehetősen különös kérés lehet, mikor az ügyfél úgy állít be, hogy ő kifizeti az első 3 millió forintos összeget készpénzben, de az 10 dobozban van, érmék formájában.
Hirdetés

A kínai Fujian tartomány Putian városában tért be egy nevét nem vállaló ügyfél a különleges kéréssel, amire nem tudtak nemet mondani. Azt is vállalták, hogy elmennek a 11 doboznyi érméért és beviszik a kereskedésbe, hogy ott az értékesítők alaposan átszámolhassák.

70 000 jüant számoltak át 5 maós címletekben, ami 14 000 érmét jelent.

Jól látszik, hogy kellettek hozzá páran. Az autó teljes értéke 400 000 jüan, de csak az első részletét fizette érmékkel, amiket hosszú éveken keresztül gyűjtögetett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?