Minden eddiginél élethűbb az NFS Shfit 2 Unleashed

A Need for Speed újraértelmezi a versenyszimulációt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Látványával és funkcióival is minden eddiginél élethűbb autóversenyzést szimuláló játékprogram a Need for Speed legfrissebb, Shift 2 Unleashed kiadása.

Új időszámítást ígér a valósághű autóverseny-szimuláció műfajában a Need for Speed játékprogram készítője, a kaliforniai Electronic Arts. Az Xbox, PlayStation és PC platformokra egyaránt kínált szoftver legfrissebb, a boltokba e héten kerülő Shift 2 Unleashed verziójának újdonságai között a sisakkamera-nézetet, az éjszakai vezetést, valamint az autók és a pályák élethű elhasználódását említik.

Az új epizódot a kritikusok világszerte elismeréssel fogadták - a PlayStation: The Official Magazine és az Official Xbox Magazine egyaránt 9/10-es értékelést adott neki. Az Official Xbox Magazine szerint a Shift 2 Unleashed „nagyon ott van”, a Game Informer szerint pedig „a Shift 2-vel vált a sorozat vérbeli szimulációvá.”
Nem titok, hogy igen komolyak a fejlesztők reményei a friss programmal. „Célunk a Shift 2 Unleashed játékkal az első hely megszerzése a versenyszimulációk között, hogy az egész műfajba új életet leheljünk” – nyilatkozta Marcus Nilsson, a Shift 2 Unleashed ügyvezető producere. „A Team Need for Speed pilótáival való együttműködés lehetővé tette, hogy nagyon is valódi tapasztalatok birtokában fejlesszük tovább a program jellemzőit; ezek a változások a játékélmény egészére pozitív hatást gyakoroltak. Az olyan sosem látott újdonságok, mint a sisakkamera, tovább vékonyítják a választóvonalat szimuláció és valóság között.

Az év elején bemutatott Pagani Huayra szupersportautót elsőként felvonultató program jóvoltából a játékosok egyedülálló életszerűséggel élhetik át az autóversenyzés izgalmait. A Shift 2 Unleashed játékban helyet kapott a Need for Speed Hot Pursuit újdonsága, a versenyszellemet tápláló Autolog technológia is, mely eredményeik alapján rangsorolja a barátokat és a riválisokat, nagyban fokozva az újrajátszhatóságot. A játékban szereplő járművek, a szimulátoros hagyományoknak megfelelően, sokoldalúan testre szabhatók és tuningolhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?