Minden idők legerősebb MG-je egy 4-es!

Hamarosan bemutatkozik minden idők legerősebb MG-je, az MG4 Xpower

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A forradalmi újítást nem a külsőn kell keresni az MG4 Xpower esetében, az szinte alig változott az itthon is kapható kivitelhez képest. A lemezek alatt viszont ígéretes lehet az MG ferdehátúja.

Itthon márciusban mutatták be az alap MG4-et, ami már akkor felhívta magára a figyelmet. Egyfelől a villanyautók mezőnyében kedvező árfekvése miatt - Magyarországon 13 millió forintra lőtték be az árát - másfelől a szokatlan, bevállalós megjelenésével is kitűnik a tömegből. A most bemutatott Xpower küllemében szinte alig tér el a sima MG4-től, ugyanúgy megkapta a különleges kettéosztott hátsó spoilert és a szintén szárnyszerű hátsó lámpa elrendezést. Újdonság viszont a 18 colos felni, a rikító narancs féknyereg, valamint a képeken látható versenyzöld, ami kizárólag ehhez a kivitelhez lesz elérhető.
Hirdetés
Az MG4 Xpowert két villanymotor hajtja, elöl 201, hátul 228 lovat tud az erőforrás, így a rendszer összteljesítménye 429 lóerő. Az MG szerint 3,8 másodperc alatt tudja a százas sprintet álló helyzetből az Xpower, ha pedig ez valóban így van, akkor a márka történetének legerősebb sorozatgyártású típusa. Szerencsére már nem kell sokat várni a hivatalos premierre, ugyanis a kínai kézben lévő brit márka Goodwoodban fogja leleplezni az autót a Festival of Speed keretein belül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?