Miniszteri autót is hirdetnek a Használtautón

300 ezer forintot csípőből elengednek az egykor talán Gyurcsány Ferencet szállító Audi árából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem más, mint az egyedi hangvételű hirdetéseiről híres Csonti Car hirdeti az egykor állítólag Gyurcsány Ferenc által használt Audi A8-ast.


Ha valamivel, hát sajátos hangvételű hirdetéseivel mindenképp kitűnik az autókereskedők tömegéből a Csonti Car, ami persze nem feltétlenül ezzel, hanem valami mással szeretné magát népszerűsíteni. Mégis mivel? Az úgyis benne van minden hirdetésében. Annak az Audi A8-nak a hirdetésében is, amit elsőként a 444.hu szúrt ki, és ami egykor állítólag Gyurcsány Ferencet szállította. A 2005 augusztusában gyártott A8 quattro 4.2 V8 Tiptronic Lang, azaz nyújtott kivitelű luxusszedánból nem spórolták ki az extrákat, futása szerény, hiszen éves átlagban alig több mint 22 ezer kilométer került bele. Hiába, a 4.2 V8 turbó nélkül sem aszkéta, viszont van benne 335 paci. Bár az autó a hirdetés szerint Gyurcsány Ferencet szállította, mint azt a Bors megtudta, a hirdetett A8 nem is biztos, hogy Gyurcsányé volt, a szöveget annak ellenére poénnak szánták, hogy az autót elmondásuk szerint 2005-ben valóban az MSZP nevén helyezték forgalomba, és Gyurcsány 2007-ig valóban épp egy ilyet használt.
Hirdetés

Csonti hirdetésében néhány keményebb politikai odaszólás is olvasható. Csontinak viszont pártpreferenciától függetlenül bárki elnézheti ezt, mert vélhetően a másik oldal autói kapcsán is lennének élces megjegyzései, miként bármilyen autót tud magasztalni. Ezt az A8-ast is, aminek árából 300 ezer forintot rögtön leakciózott, hogy a piac legolcsóbbjaként, 3 590 000 forintért elvihesse valaki. A vicc ráadásul az, hogy 20%-os önerejű hitellel, 740 ezer forint leszurkolásával is "bele lehetne ülni" az egykor mintegy 40 millió forintos luxusautóba. Aztán örülhetünk, ha az éves karbantartása nem lépi majd túl kezdőrészletét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?