Mit szólnál, ha ilyen lenne az új Lada Niva?

Ez csak egy rajongói elképzelés, de jó lenne, ha látnák a Ladánál is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állítólag már fejlesztik a Lada Niva utódját a Renault CMF-B platformjára. Ami azt is jelenti, hogy már nem kell sokat várni az első képekre, vagy kémfotókra róla. Addig pedig a virtuáltunerek fantáziarajzaiban gyönyörködhetünk.

Egy kínai formatervező stúdióban dolgozó, kazah dizájner, Tokhtar Abdrakhmanov ábrándozott a Lada Niva következő generációjáról, elkészítve a saját ötletein alapuló változatot. Érdekes, hogy mennyire eltávolodott az eredeti formajegyektől. Dobta a kerek fényszórókat, de azért igyekezett megtartani a jelenlegi Nivára jellemző arányokat. Persze még így is vegyült némi Land Rover, avagy Range Rover utánérzés a terveibe. Ám annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, miféle masina ez, a hűtőrácsra tervezett egy apró Niva feliratot is. Persze több mint valószínű, hogy az új Nivának ehhez semmi köze nem lesz, de kíváncsian várjuk, hogy a gyári formatervezők vajon elengedik-e a kerek fényszórókat. A tervező Instagram oldalán megnézheted a többi képet is a Nivájáról.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?