Morcosabbra rajzolták a Mazda CX-5-öt

Elérkezett a Mazda CX-5 frissítésének az ideje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövő év januárjában érkezik a magyar piacra, a továbbfejlesztett Mazda CX-5, amelynek az orrát is átszabták kicsit.

A szokásos trükkökkel frissítették a CX-5-öst. Keskenyebb, kicsit morcosabb hangulatú fényszórókat rajzoltak rá, 3D hatású hűtőrácsot kapott, illetve a hátsó fényszórót is átszabták. Emellett megjelent egy új szína Zircon homok és három új felszereltségi szint érhető el, amelyek jól megkülönböztethető karaktereket adnak a modelleknek. A NEWGROUND felszereltséget az aktív családok számára ideális. A lökhárítók és a küszöbök alatt ezüst csík szalad végig, a hűtőrácsot lime-színnel díszítették, illetve fekete a visszapillantók tükörborítása, valamint 19 colos, feketés alufelnik járnak hozzá. A beltérben is visszaköszön a lime-szín az ülések varrásán, és a légbeömlőkön.
Hirdetés
A HOMURA a sportos változat. Ezen fekete fémesen csillogó színt kapott a hűtőrács, illetve a díszbetétek a lökhárítókon, a kerékjáratokon, és az ajtók alján is ilyen színben pompázik a tükörházakkal együtt. Szintén 19 colos felnikkel szerelik fel, de lime-szín helyett piros díszítés fedezhető fel a hűtőrácsán. Emellett a fekete bőrülések, a kormánykerék, a váltógomb és az ajtópanel varrásait is piros cérnával oldották meg. Végül a TAKUMI PLUS jelenti a luxust. Ezen a színre fújt külső adja ki talán a legjobban a Kodo formavilágát, és itt is 19 colos alufelnik járnak hozzá. Viszont az utastérben Nappa-bőr, és fa erezetű felületek igyekeznek prémium érzést kelteni.
Hirdetés
Újdonság még bent a vezeték nélküli telefontöltés lehetősége, illetve a NEWGROUND felszereltségben a csomagtérpadló víztaszító oldala. Biztonság terén az i-Activsense rendszerébe bekerült a CTS (cruising & traffic support) amely segíti a gyorsítást, a fékezést és a kormányzást dugó esetén. Végül megjelent a vezetési mód választásának lehetősége (Mi-Drive), és az első LED-fényszórók fényét is tovább tökéletesítették.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?