Most először képen a friss Porsche 911-es

Frankfurtban állhat dobogón a megújult Porsche 911-es, de kémfotókon már most megnézhető

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Őszi premierje előtt most még álcázva nézhetjük csak meg a Porsche 911-es legfrissebb változatát. A nagy kérdés persze, hogy mi hajtja?

Kicsit megváltoztak a lökhárítók - ha nagyon nézzük, esetleg ennyi tűnhet fel a készülőfélben lévő frissített Porsche 911-esről. Az aktuális, 991 kód alatt futó generáció 2011-ben jelent meg, így már őt is át kellett segítsék egy kis frissítőkúrán.
Hirdetés
A luxus sportkocsik piaca is úgy felgyorsult az elmúlt években, hogy a Porsche sem engedheti meg magának, hogy tovább húzzon egy modellt, mint a szokásos, négyéves ciklus. Az apró kozmetikai változtatásokkal megtűzdelt 911-es minden bizonnyal az őszi Frankfurti Autószalonon lesz elsőként élőben kiállítva. A 991.2 néven emlegetett új kiadású 911-esnek a legnagyobb érdekessége azonban nem az új lámpa lesz, hanem a motorja. A 911 GT3 kivételével ugyanis a kínálat összes darabja turbófeltöltős lesz. Az alapmodell egyes hírek szerint 2,5 literes boxer hathengeres, a Carrera S és tőle fölfelé minden egyéb meg 3,5 literes boxer hatos, szintén turbófeltöltővel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?