Most lecsaphatsz a legelső Nissan 350Z-re

Kitűnő állapotban eladó a legelsőként legyártott Nissan 350Z

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Többször cserélt már gazdát, mégis alig futott a legelső Nissan 350Z. Most ismét eladásra kínálják a tökéletes állapotú, 1-es alvázszámú japán remekművet.


Általában nem a legjobb választás a széria legelejéről venni autót, főleg egy nulláról fejlesztett modellnél lehetnek gyerekbetegségek, amiket a frissítésre jellemzően már orvosolnak. Ebben az esetben viszont remek befektetés volt a 350Z szériájának legelején vásárolni egy autót. A 350Z 2002-ben a már legendának tekinthető 240Z számára állított remek emléket. Bár jóval nehezebb volt az ősnél, 3,5 literes szívó V6-os, 287 lóerős motorjának köszönhetően remek játékszer volt.
Hirdetés

A 000001-es alvázszámú 350Z ráadásul egy Track Package felszereltségű példány nagyteljesítményű Brembo fékekkel, kétzónás légkondival, tempomattal, navigációval, bőr kiegészítőkkel és könnyű Rays felnikkel, valamint Bose hifivel. A legelső 350Z már többször váltott gazdát, legutoljára 2012-ben a Barrett-Jackson árverésen fizettek érte 47 300 dollárt, most 48 500-ért hirdetik - érdemes megnézni a hozzá tartozó videót. Nem is túl nagy összeg, pláne, hogy alig 300 kilométert tekertek bele csupán az elmúlt 15 év alatt. Egy autónak nem tesz jót, ha áll, ám egy darabka történelmet nem éri meg elpazarolni, így ha csak néha napján járatták meg, hogy ne öregedjenek és álljanak be az alkatrészei, akkor jó vétel lehet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?