MotoGP by Paris Hilton!

Paris Hilton csapatot indít a MotoGp-ben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Paris Hilton figyelme újabban a motorozás felé fordult; a legmeglepőbb hír, hogy nevét és anyagi támogatását adja a „Team SuperMartxe VIP by Paris Hilton” alakulathoz.


Hilton kisasszony botrányos motoros videói, s autós kalandjai ellenére még 2005-ben kapott egy 250 ezer dollár értékű, Swarovski kristályokkal kirakott rózsaszín motorkerékpárt a Beverly Hills Choppers-től. Mindezek után saját márkanéven piacra dobott egy mondjuk ki őszintén, használhatatlan motoros dzsekit, amely tükrözi, mennyit töltött a "The Paris Bike" nyergében – valószínűleg egy percet sem.
Hirdetés
Paris kisasszony azonban nem adja fel, figyelme most a MotoGP felé fordult, s bejelentette, hogy komolyan támogat egy újonnan alakuló csapatot, amelyben Sergio Gadea és Maverick Vinales is versenyez, s amelyhez többek közt Rossano Brazzi mérnök is csatlakozott.
A szakma érdeklődéssel várja a madridi csapatbemutatót, sokan különösen kíváncsiak a 125-ös Apriliák festésére… talán azok is rózsaszín dukkót kapnak majd? Hamarosan meglátjuk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 22:55
    Permalink

    Ez gusztustalan a Szelíd Motorosok szólt valamiről, a MotoGP-t meg ez az én szemembe nagyon lehúzza talán nézni se fogom többet ettől még a dohányreklám is kevésbé ártalmas, pedig pont a kisebb kategóriákat szerettem jobban.

Vélemény, hozzászólás?