Mutatjuk a botrányos óbudai baleset körülményeit!

Bedrogozott, ittas sofőr okozott balesetet: a jogsi, az öv és a segítségnyújtás elmaradt

Látványos fotókat és meghökkentő részleteket tett közzé a rendőrség egy néhány nappal ezelőtti, Óbudán történt balesettel kapcsolatban. Íme a képek és a felháborító részletek!

Egy 35 éves férfi okozott ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt balesetet november 27-én reggel, a főváros III. kerületében. A Bécsi úton biztonsági öv használata nélkül vezette autóját, amikor a közlekedési lámpa egyértelmű piros jelzése ellenére hajtott be egy kereszteződésbe, ahol egy szabályosan haladó Hyundai i10 találta telibe. Mindkét autó totálkárosra tört, ám a vétkes sofőr mégis megpróbált elhajtani a helyszínről, az adatai hátrahagyása, illetve a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül. Amikor ez nem sikerült, gyalogosan menekült a kiérkező rendőrök elől.
Hirdetés
A vétlen gépkocsivezető szerencsére könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, az okozót pedig a rendőrök néhány utcával arrébb elfogták. A szondáztatáson pozitív eredményt produkáló sofőrnél a kábítószerfogyasztás gyanúja is felmerült, ezért a rendőrök további mintavételre állították elő a férfit. Ezt követően derült csak ki, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint a bíróság korábban el is tiltotta a járművezetéstől. A gyanúsítottat kihallgatása után a budapesti rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet a bíróság el is rendelt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?