Nadrágszíjjal bilincselte meg a tulaj a felnitolvajt Dunakeszin

Egy gumis műhelyből próbált felniket és gumikat lopni egy férfi, de tetten érték

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyesek a katalizátorok mellett a gumik és felnik lopását is jövedelmezőnek tartják, erre jó példa a napokban tetten ért felnitolvaj esete. A tulajdonost a szomszédok értesítették, aki egy biztonsági őrrel feltartóztatta a férfit a rendőrök kiérkezéséig.

Egy 26 éves férfi egy helyi gumis műhelyből közel 1 millió forint értékű alufelnit és szerelt kereket akart ellopni Dunakeszin. Az összekészítésig jutott, ám ekkor a műhely szomszédságában lakók felhívták a tulajdonost, mert egy számukra idegen férfi az udvaron álló autókból különböző méretű gumikat pakolt a kerítésen kívülre. A tulaj értesítette a biztonsági szolgálatot, és rövidesen megérkezett a helyszínre, ahol még lopás közben sikerült tetten érnie a 26 éves elkövetőt. A rendőrök kiérkezéséig a biztonsági szolgálat munkatársa a tulajdonossal együtt elfogta, és

egy nadrágszíjjal meg is bilincselte az elkövetőt, aki a rajtaütéskor már 12 alufelnit pakolt ki az udvarból.

A férfi kihallgatásakor erős alkoholos befolyásoltságra hivatkozott, és bár tetteit elismerte, állítása alapján nem tervezte meg előre a bűncselekményt.
Hirdetés

Vallomásában elmondta: „Útközben volt a gumis és nem tudom miért, de bemásztam oda. Nem tudtam mérlegelni, hogy mit csinálok.” Ezzel szöges ellentétben áll viszont, hogy az eltulajdonított felnik egy részét egy közeli ingatlan kerítésének tövébe egy bokor takarásába rejtve találták meg. Á. Zsoltot a rendőrök a helyszínről a Dunakeszi Rendőrkapitányságra állították elő, vele szemben két rendbeli lopás bűntett kísérletének és lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?