Navigációs verseny Budapesten

Közeleg az Autónavigátor.hu kupa második fordulója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Budapesten, július első hétvégéjén folytatódik az Autónavigátor.hu, tájékozódási és ügyességi autóverseny-kupa.


A július első hétvégéjén, a fővárosban megrendezésre kerülő autós tájékozódási és ügyességi verseny a Közép-Európa Kupa magyarországi futama is egyben, így a hazai versenyzőkön kívül a szomszédos országok legjobbjai szintén ellátogatnak hozzánk, és megmérettetik magukat. A szlovák, román, cseh és lengyel egységek mind-mind hazájuk legjobbjai, akik már évek, évtizedek óta versenyeznek a hazai és nemzetközi kupákban, többen közülük hazájuk országos bajnokai. Itt lesznek a korábbi évek Közép-Európai Kupáinak győztesei is. A nemzetközi sorozat hazai bajnokai ezúttal szervezőként vesznek részt az eseményen, de a magyar legjobbak, akik idén az Autónavigátor.hu kupáért küzdenek, természetesen rajthoz állnak a viadalon.
Hirdetés
A verseny a nemzetközi Georallye szabályok szerint zajlik, tehát e futam már nem lesz olyan játékos, mint a májusi verseny, de remek küzdelmet ígér a két éjszakai és két nappali tájékozódási szakasz, valamint a szakaszok közti nappali és éjszakai ügyességi etap is.
Az Autónavigátor.hu kupa második futama július 1-én (pénteken) 18 órától indul a XI. kerületi Kocsis szállótól. Az esemény részletes programja a Pécsi Georallye Autósport Egyesület weboldalán érhető el[/url], nevezni július 1 délutánjáig lehet.
A verseny után természetesen beszámolunk az eredményekről. Emlékeztetőül, az Autónavigátor.hu kupa harmadik, azaz végső fordulója - mely egyúttal az országos Georallye bajnokság zárófutama is lesz - szeptember 30 és október 1 között Pécsett kerül megrendezésre.
Az Autónavigátor.hu kupa éves bajnokság állása és a budapesti futam nevezése egyaránt elérhető a Pécsi Georallye Autósport Egyesület honlapján.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?