Négy új Ford Frankfurtra

Négy új modellt mutat be a Ford Frankfurtban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tanulmányautó és sportváltozat is lesz a Ford eddigi legnagyobb frankfurti standján.


Négy újdonság frankfurti bemutatóját jelentette be a Ford. A gyári közlemény szerint egyikük egy új formatervezési tanulmány – ez a Mondeo következő generációjának előfutárát takarja – és bemutatkozik az új Focus sportváltozata, azaz az RS verzió is.
Az újdonságokat a Ford eddigi legnagyobb, 3200 négyzetméteres standján állítják ki, melyhez egy további 2800 négyzetméter alapterületű tesztpálya is csatlakozik, ahol a látogatók maguk is kipróbálhatják a kölni márka újdonságait. Megismerhetik a dugóban való araszolgatás megkönnyítésére kifejlesztett Active City Stop nevű új technológiát, valamint az Active Park Assist nevű parkolássegítő rendszert. A Ford of Europe elnök-vezérigazgatója, Stephen Odell a következőket nyilatkozta: “A Ford szeretne mély benyomást tenni a látogatókra a Frankfurti Autószalonon, s ehhez minden idők legjobb kínálatával és legnagyobb standjával állunk elő. Örülünk, hogy ilyen autókat mutathatunk a nagyközönségnek, és még a jövőbe is bepillantást biztosítunk a látogatóknak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?