Nem csak Budapesten, országszerte gigadugók várhatók

Országszerte félpályás forgalomlassító demonstrációk lesznek hétfőn

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

December 15-én az egész országban torlódásokra és jelentős menetidő-növekedésre számíthatnak az autósok.


Nem csak Budapesten lesz december 15-én forgalomlassító demonstráció. A fővárosban érintett útszakaszok után már azt is tudjuk a Magyar Közút tájékoztatásából, hogy hétfőn reggel 7 és délután 17 óra között országos szintű, félpályás forgalomlassító demonstráció miatt több további nagyvárosban és megyeszékhelyen is megjelenik a LIGA Szakszervezetek (Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája) akciója. Az érintett pontok a Google Mapsen kiválóan jelöltek.
Hirdetés
Mivel az összes helyszín forgalmas bevezető vagy átkelési szakaszt érint, ezért jelentős torlódásokra és számottevő menetidő-növekedésre számíthatnak az autósok, nemcsak a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban, hanem napközben is. A linkre kattintva már most megtudható, hogy hol lesznek korlátozások, érdemes már vasárnap vagy hétfő kora reggel ez alapján megtervezni a holnapi utazásokat. Holnap napközben a www.utinform.hu weboldal, de persze a Google Maps, hogy a Waze navigációs alkalmazás is az aktuális lehetőségek szerinti útvonaltervezést kínál majd, illetve egy-egy konkrét településre és annak körzetére, továbbá egy-egy útszakaszra is rászűrhetnek, hogy megnézzük, vannak-e ott korlátozások. Miként arról már beszámoltunk, a Budapesti Közlekedési Központ a kötöttpályás tömegközlekedés használatát javasolja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 23:27
    Permalink

    Konkrétan semmilyen dugó nincs felénk, s ahogy olvasom, a fővárosban sem.

    Ennyit jelent, ha azok, akiknek szimplán kényelmi eszköz, otthon hagyják. Minél olcsóbb az üzemanyag, annál többen leszünk az utakon, s lám-lám, lehet autó nélkül is élni?

Vélemény, hozzászólás?