Nem lát, nem áll meg, nemtörődöm, mégis túlél a ferraris

Őrangyal védi a kóricáló ferrarist

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szentpéterváron, de nem Oroszországban, hanem a floridai St. Petersburgben rögzítette a kamera a ferrarist, akire már Szent Péter vár.


Részeg volt, betépett, nem figyelt, öngyilkos akart lenni, vagy egész egyszerűen csak halált megvető bátorságát próbálta bizonyítani az a ferraris, akinek nem mindennapi kereszteződés-átszelését a floridai St. Petersburgben rögzítették a forgalmat szemmel tartó kamerák. Fittyet hány a piros jelzésre, a sávokat elválasztó záróvonalra, s arra is, hogy mellette szépen megáll mindenki, de az sem hozza túlzottan lázba, hogy a kereszteződébe történő behajtása után jobbról is, balról is autók próbálják keresztezni útját. Ő csak megy, nem lassít, nem gyorsít, nem tér le a kijelölt irányról, és úgy néz ki, valamilyen szinten mégiscsak tudja, mit csinál, hiszen mindenki elkerüli, akinek pedig ez nem sikerül, az nyom egy satuféket, nem próbál teljesen jogos biztosítási bevételhez jutni őrangyal által óvott autóstársa segítségével. Mindenesetre a láthatatlan embert játszó ferraris túlél, és ezzel újabb megerősítést kap arról, hogy ő mindig mindent jól csinál.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?