Nem volt elég jó az M5?

Frissítették és immár 575 lovas a BMW M5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ráncfelvarrást kap a BMW 5-ös sorozata: a limuzinnal, a kombival és a GT-vel párhuzamosan a bajorok M verziója is megújul. Az online elérés és az optikai újdonságok mellett az M5 teljesítménye plusz lóerőkkel gazdagodott.


A megújult M5 competition csomagjának leglényegesebb jellemzője, hogy a 4,4 literes V8-asból 15 lóerő pluszt préseltek ki. Ehhez lehet felárért választani az új karbon-kerámia fékeket is. A széria xenonlámpák mellett további forintokért adaptív LED főfényszórókat kaphatnak a vásárlók.
Hirdetés

A beltérben új az M sportkormány, a könyöktámasz alatti üreg öblösebb, az iDrive forgókapcsolójának teteje érzékeny touch paddá alakult, melyet írásfelismerő rendszerrel társítottak. Vezetősegédeit továbbfejlesztették, a szélvédő mögött kamera figyeli az utat és figyelmezteti a sofőrt, ha túl közel kerültünk az előttünk haladóhoz, vagy gyalogos lép az úttestre. A hang- és képi figyelmeztetésen túl, késlekedő reakció esetén helyettünk fékez az autó. Az M5-öshöz távfényasszisztens is elérhető, a sávelhagyásra figyelmeztetés immár 20 kilométer/órás sebességtől aktív. Akinek a motorhang kevés, egy online 12 milliós tárban turkálhat zeneszámok után. A júliustól elérhető frissített M5 egyedi színekben és exkluzív belsővel is választható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?