Okosabb ülésekkel és nagyobb beltérrel jön a Volkswagen Touran

Már az év elején bemutatkozik a Volkswagen Touran

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sportosabb fazonnal és nagyobb kiszerelésben, könnyebben alakítható ülésekkel jön az új VW Touran. Grafikák után most kémfotón látható.


Egy kisebb és egy nagyobb modellfrissítést élt már meg a Volkswagen első kompakt egyterűje, a Touran. 2003-ban mutatkozott be, akkor még a teherváltozat, hátul merevtengelyes Caddyvel egyező orrésszel, amit 2006-ban könnycsepp lámpa váltott. 2010-re rendesen átdolgozták, új motorokat, frissebb belsőt és külsőt is öltött a Touran, de műszakilag még az ötös Golf rokona maradt. A következő, teljesen új generációs családi autó már az aktuális hetes Golf MQB nevű padlólemezét fogja használni.
Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint a tavaszi Genfi Autószalonon bemutatkozó VW a nagyobb Sharan variálható ülésrendszerét fogja örökölni. Hajtásláncai a márka többi modelljéből ismerős benzines és dízelmotorokból, meg a szokások kézi és DSG váltókból fognak állni. Nem gyári grafikán már láthattuk, most a kémfotók alapján nyugtázhatjuk, nagyobb lesz elődjénél így hét üléssel is jobb használhatóságot ígér.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?